Nieuwsbericht
Teamfoto F5

De eerste toernooi overwinning heeft het jongste team van ONR behaald op het puppie toernooi bij VV ...

F5 Hut

Laatste nieuws

Thu 24 May
Toernooi Peize TWEEDE PRIJS

Tweede op het toernooi van Peize

Ons eerste en enige toernooi was in Peize, zond...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Dubbele cijfers tegen Zuidhorn

Sat 28 Oct, 16:43

Gelukkig was iedereen weer terug en konden we met een compleet team tegen Zuidhorn spelen. Zuidhorn had 10 spelers meegenomen wij hadden er 9 dus met 8 tegen 8 kon iedereen zoveel mogelijk spelen.

Ward was weer onze vaste keeper vandaag en ook nog eens de aanvoerder. Je hebt het niet erg druk gehad maar er is weer geen goal door de tegenpartij gemaakt. Goed gedaan en bij de penalties wist je er ook weer veel tegen te houden.

Wij begonnen weer in de vaste opstelling. Zuidhorn mocht aftrappen maar voor dat ze het in de gaten hadden liepen er 7 oranjehemden op hun helft te voetballen. Na goed combinatiewerk wist Mees als eerste te scoren. Hiermee was hij nog niet klaar want in de eerste helft kanalde hij er nog drie in.

Ruben liet de achterhoede even voor wat het was en maakte er in de eerste helft ook nog twee. Mooie harde schoten die de keeper van Zuidhorn niet tegen kon houden. Af en toe probeerde Zuidhorn uit te breken maar in de achterhoede stonden onze tweeling, Gjalt en Rutger weer hun mannetje, niemand kwam in de eerste helft in de buurt van Ward.

Stef en Anniek speelden op het middenveld een prima wedstrijd en wisten de bal steeds weer goed bij de voorhoede te krijgen. De ruststand was 6-0.

In de tweede helft kwam ONR er niet goed door. Zuidhorn had van keeper gewisseld en ze gingen met z'n allen voor het doel hangen er was geen doorkomen aan. Steyn had de oplossing en schoot van afstand mooi laag de bal achter de keeper. Mees prikte er daarna weer 1 in en Steyn deed dezelfde truc nog een keer van ver laag in het doel. Toen was het al 9-0.

Mees maakte de 10 vol en Karen prikte de laatste naar binnen. Eindstand 11-0

Jullie hebben allemaal weer erg goed gespeeld. Volgende week moeten we thuis tegen Nieuw Roden. Deze club staat derde dus dat wordt een moeilijke pot. Als jullie deze week allemaal goed gaan trainen komt het vast goed